INFORMATION OM ICELAND MEN

Färg Oliv Brunjacka för alla väder; Pålitilig och okomplicerad, även när det  blir riktigt  kärvt ute. Ungefär såhär kan man beskriva den här enkla, lediga dubbelfodrade jackan. Ytterjackan är pålitlig och säker mot alla väderlekar som snö, vind och regn och gjord av Texapore Taslan.
Innerjackan är av Nanuk fleece och ett pålitlitlig skydd mot kyla. Iceland jackan är enkel i sitt slitstarka, tidlösa och enkelt skräddarsydda stilsnitt.

Ett riktigt blixtlås system.  Det här är en längre version av de två blixtlås-systems varianterna, använd på våra längre modeller av vädersäkra och isolerande jackor. Blixlåset på framsidan av jackan passar exakt med det andra blixtlåset på shell-jackan,

Ultra lätt huva Huvan på jackan är sydd i enlighet med hela jackan. Synfältet kan regleras lätt med ett inkapslat snöre och ett elastiskt band på baksidan som reglerar volymen automatiskt. Vid storm erhåller man maximalt ansiktsskydd.

Anpassade armbågar Armbågen på jackan är anatomiskt formad för att passa enligt armbågens naturliga rörelseschema,

Dold ficka väderskyddad ficka för papper och dokument. Blixlåset på fickan är mellan blixlåset fram på jackan och det vädertäta överdrags skynket. Den här designen innebär därmed att fickan inte bara är dold men även lätttillgänglig utan att behöva knäppa upp jackan.

NANUK 200 100% polyester

En mångsidig fleece utvecklad av Jack Wolfskin. NANUK har en mycket bra värme-vikt ratio och är hållbart, mjukt och torkar fort.

TEXAPORE TASLAN

En robust textil med polyester material. TASLAN garnet har små 'borsts' på ytan, vilket ger fabrikatet en bomulls liknande känsla och även föbättrar motståndet mot nötning. 100% polyamid. Vattentät spec: 6,000mm vatten ; MVTR: 9,000g/m2/24h

 
 
 
 
 
 
Det kommer att vara tryckt på vänster bröstficka,
Atenagårdens Kennel

Byxor till jackan beställes separat

Jackan med tryck kostar 1995 kr
Normalt ut till kund ca 2500 kr

För vidare info om kläderna se
 http://www.jack-wolfskin.com

Beställning, övrig information
görs till  
www.hoffetanten.se

Tel 070-6770243 Agneta Falk